RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо п'ять доступних авто, які відрізняються надійністю і рідко ламаються

Автоексперти назвали автомобілі, які відносно дешево обходяться в ремонті.

Рейтинг транспортних засобів склав сайт novate.ru.

Honda Jazz

"Легковик" з сегмента "B". Автомобіль, як і запчастини до нього, вважаються досить надійними і в цілому легкодоступними. Машина дуже популярна в азіатських країнах, а також на території колишнього Радянського Союзу. В Японії ця модель двічі удостоювалася престижної премії "автомобіль року".

Volkswagen Polo

Фахівці і досвідчені автомобілісти рекомендують брати саме варіант в кузові хетчбек, але не седан.

Skoda Fabia

Автомобіль від чеського автовиробника почав свою історію в 1999 році, тому за ним доведеться йти на вторинний ринок. Fabia отримала в народі репутацію автомобіля простого, надійного, а найголовніше - дешевого в питаннях технічного обслуговування і ремонту.

Toyota Yaris

Знайти японський Yaris в непоганому стані і за доступною ціною можна і на вторинному ринку, як і запчастини до нього. Субкомпактний автомобіль відмінно підійде для їзди містом.

Mazda 2

Через роки машина сильно здала в ціні, але анітрохи не здала в якості і надійності. Важливо й те, що комплектуючих для Mazda 2 більше, ніж достатньо, а тому і лагодити її зовсім не так складно, як може здатися.

А також: Seat Altea

Хоч машина і знята з виробництва, але відшукати "невбитого" Seat Altea все ще можна на вторинному ринку. Хоча, звичайно, краще шукати машину молодшу від 2014-2015 років випуску.

Раніше автоексперти назвали автомобілі з пробігом, які в Україні можна купити за ціною до 100 тисяч гривень.