RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо щасливі числа на рік Бика - у кожного знака Зодіаку свій набір

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу має шанси розбагатіти цієї весни, тепер же вони назвали щасливі числа для кожного знака Зодіаку. Якщо в ці дні купити лотерейний квиток, ймовірність виграшу дуже висока.

Про це пише Rsute.

Овен

В 2021 році Овни будуть успішні в фінансовому плані. Вищі сили подарують можливість втілити мрії в реальність. Щасливі для гри в лотереї числа - 4, 7, 19, 15, 20. При цьому п'ятниця і субота - не ваші дні.

Тілець

Рік подарує можливість позбутися від боргів і різних невдач. Вдалі числа у Тільців - 2, 4, 16, а також всі ті, які діляться на 6. Несприятливі дні для гри в лотерею - неділя.

Близнюки

В 2021 році Близнюкам не надто везти в фінансах. Гарний час для гри в лотерею - середа і неділя. Щасливі числа для Близнюків: 1, 4, 8, вони позитивно вплинуть на удачу і майбутнє.

Рак

Удача допоможе уникнути труднощів на шляху і вирішити проблеми, пов'язані з фінансами. Щасливі числа для гри в лотерею: 6, 8, 10,7, 9. Особливо вдалі дні для Рака - четвер і понеділок.

Лев

Зарозумілість і впертість може стати причиною фінансової невдачі і великих втрат. Вдалі дні для лотереї: 1, 2, 9. Неділя обіцяє успіх і позитивні емоції. Несприятливі грошові операції в суботу.

Діва

Хоч Діви і не люблять азартних ігор, але можуть спробувати своє щастя 5, 12 числа, вдале поєднання 2 і 0 принесе хороший дохід. Сприятливий день - середа, не радять здійснювати фінансові операції в четвер і в п'ятницю.

Терези

Рік Бика буде сприятливим для представників знака. Удачу в лотереї принесуть числа: 2, 11, 25 і 5. Можна ризикувати в понеділок, середу і в п'ятницю. Не варто щось робити в неділю.

Скорпіон

Максимальний шанс виграти в лотерею - 5, 7, 9 числа. Особливо обережними астрологи радять бути по вівторках. Хоч Скорпіони і не люблять азартні ігри, вважаючи марною тратою часу і фінансів, удачу можуть принести комбінації цифр: 22, 1111, 666.

Стрілець

До березня не варто випробовувати долю. Потім можна буде спробувати щастя і удачу в лотереї. Щасливі числа всі ті, які діляться на три. Удачу принесе четвер. Не варто щось робити в суботу.

Козеріг

Якщо Козероги подолають свій природний егоїзм і будуть думати не тільки про себе, а й про інших, вони можуть розраховувати на удачу. Щастя принесуть стежать числа: 3, 5, 7 та неділю. Вівторок - несприятливий день.

Водолій

Гроші будуть у 2021 році буквально липнуть до представників цього знака. Зіграти в лотерею можна буде 11, 8, 9 або 10 числа в понеділок або в середу. П'ятниця - несприятливий день, краще нічого не робити.

Риби

Удача сприятиме представникам знака 18 і 23 числа. Щасливий день для Риб - четвер. А ось в суботу краще не ризикувати, ані везіння ані доходів в цей день домогтися не вийде.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали сім знаків Зодіаку, яким в березні посміхнеться удача в різних сферах життя.