RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Схуднути до літа: астрологи назвали кращий спосіб скинути вагу для знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, як краще худнути людям, народженими під різними знаками Зодіаку.

Всі говорять про жироспалювальні продукти: що це і які їхні властивості

Про це повідомляють на сайті "Ліза".

Овен

Вам достатньо відмовитися від м'яса. Також один день зробити розвантажувальним - випити не менше 2 літрів води, але не їсти, а далі зменшувати порції.

Телець

Для схуднення важливо припинити їсти солодке і борошняне. Необхідно приділяти час спорту. Для вас підійде біг. Приклад дієти: сніданок - яйце, чай або кава без цукру, обід - тарілка овочів і шматок відвареного м'яса або риби, вечеря - кефір і зелені фрукти (не виноград).

Близнюки

Для вас можна обійтися днем на воді і відварі з овочів. Краще в цей час пити вітаміни. І повторювати процедуру кожні три дні. Через тиждень результат в дзеркалі вас порадує.

Рак

Краще на час дієти виключити з раціону м'ясо, крупи, картоплю, буряк, моркву. Звичайно також не можна їсти борошняне та солодощі. Можна вживати зелені овочі та фрукти.

Лев

Дієта може бути по групі крові. Для першої - можна їсти м'ясо, для другої - можна крупи і злаки, для третьої - молочні продукти, для четвертої - можна все, але в малих дозах.

Діва

Підійде дієта на легких супах. Наприклад: шість цибулин, шість томатів, качан капусти, три зелених болгарських перця і пучок селери відварити у великій каструлі, мінімально посоливши і додавши приправу каррі.

Терези

Для вас підійде така дієта:

Перший день - фрукти - будь-які, окрім бананів. Можна чай, каву, морси, соки, все без цукру.

Другий день - тільки сирі, свіжі або консервовані овочі, листова зелень. Можна картоплю, але не можна кукурудзу і горох. Пити воду.

Третій день - фрукти і овочі, крім кукурудзи і картоплі. Пити воду.

Четвертий день - те ж, що в третій, але можна з'їсти ще три банана і пити соки і чай.

П'ятий день - 200 г відвареної або запеченої яловичини і помідори (можна багато). Будь-які напої без цукру.

Шостий день - до яловичини (три порції за день по 200 г) можна додати будь-які овочі, крім картоплі, кукурудзи і зеленого горошку.

Сьомий день - можна включити в меню порцію коричневого рису та їсти всі перераховані вище фрукти, овочі і яловичину.

Скорпіон

Для вас все просто: менше смаженого - більше вареного, шкідливі продукти замінити на корисні. Також пити більше води.

Стрілець

Виключіть з раціону консервовані продукти. Вранці краще їсти лужну їжу (фрукти й овочі), в обід - білкову (м'ясо і рибу), ввечері - вуглеводну (каші). Але після шостої вечора краще вже не вечеряти.

Козеріг

Вам слід поліпшити травлення. Цьому сприяють спеції: аніс, гвоздика, шавлія, мускатний горіх, м'ята, базилік, а також петрушка і селера.

Водолій

Протягом двох тижнів нічого не їсти до 12 годин дня, тільки пити мінеральну воду без газу - кілька ковтків кожні півгодини. На обід можна будь-яке м'ясо або рибу, але без гарніру, на вечерю - будь-які молочні та кисломолочні продукти, 2 рази на тиждень можна дозволити собі варене яйце.

Риби

З хорошою інтуїцією, як у Риб, можна не сидіти на дієтах. Слід прислухатися до організму і їсти тоді, коли це необхідно.

Як повідомляв "Апостроф", кожен, хто хоч раз в житті замислювався про те, щоб схуднути, знає, що з раціону необхідно виключити все смажене, солоне, жирне, консервоване, а також борошняне: випічку і солодкі десерти, і налягати на жиросжигающие продукти. Однак є такі продукти, які нешкідливі на перший погляд, але протипоказані тим, хто хоче підтягнути свою фігуру.