RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На найбільшому підприємстві Донбасу прогримів вибух, працівник отримав страшні травми

Прокуратура Донецької області з’ясовує обставини тяжкого травмування працівника металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі, яке сталося внаслідок вибуху на підприємстві 16 квітня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що за фактом порушення правил безпеки на виробництві при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 272 КК України), відкрито кримінальне провадження

В ході досудового розслідування встановлено, що 16 квітня 2021 року близько 19:00, у конверторному цеху ПрАТ "МК "Азовсталь" під час заправки печі металоломом для переплавки, що відноситься до робіт з підвищеною небезпекою, стався вибух невстановленого предмету.

Внаслідок вибуху 29-річний майстер конверторного цеху отримав закриту черепно-мозкову травму, травматичний шок, відкритий перелам кісток правої гомілки, внаслідок чого медикам довелося ампутувати йому ногу.

Зараз потерпілий у важкому стані перебуває у лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", 10 квітня в окупованому Донецьку сталася масштабна пожежа в будівлі м'ясокомбінату. За інформацією мешканців міста в соцмережах, на місці загоряння були чутні вибухи.