RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилися сумні новини про дітей, які отруїлися маминим грибним супом

У неділю, 2 травня, в реанімації Чернігівської обласної дитячої лікарні помер 7-місячний хлопчик. Це друга смерть дитини в родині, де четверо дітей отруїлися грибним супом, який зварила їхня мама.

Про це повідомляє видання "Суспільне" з посиланням на інформацію головного лікаря дитячої обласної лікарні Олександра Карети.

7-місячний Віктор, якого з ознаками харчового отруєння доставили до обласної дитячої лікарні 26 квітня, помер від отруєння токсинами організму - в малюка перестали працювати внутрішні органи. Хлопчик, якого до лікарні доставили вже в стані коми разом з сестричкою - 5-річною Аліною, з 27 квітня перебував у важкому стані на ШВЛ.

Це вже друга смерть в родині з села Олександрівка Добрянської громади, де в понеділок, 26 квітня, четверо дітей отруїлися, поївши приготованого мамою супу з грибів. Вранці 30 квітня в реанімації Чернігівської обласної дитячої лікарні померла 5-річна Аліна.

Ще двох дітей віком 3 та 6 років 30 квітня доправили до Києва в дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит".

Як повідомляв "Апостроф", 1 травня в Києві сталася загадкова НП - медики "швидкої" прибули на виклик до дитини, але незабаром стало погано її батькам, а потім і самим лікарям.