RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вдалий день для Овнів та конфліктний для Левів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 жовтня

Перший день жовтня може стати порталом або навіть трампліном у нове життя для представників деяких знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, чого чекати від цієї суботи.

Овен

Вас можуть очікувати деякі фінансові негаразди, вирішити які допоможе близька людина, яка неодноразово виручала мудрою порадою. Але потрібно бути обережним навіть із найрутиннішими дрібними покупками.

Телець

Не підганяйте події і не втручайтеся в чужі справи – це може вилізти вам боком. День обіцяє бути вдалим для Тільців, якщо вони проявлять характер і зможуть досягти своєї мети. Не змінюйте свої плани на майбутнє – це принесе вам користь і допоможе швидше досягти успіху, особливо якщо ви давно все продумали та вирішили.

Близнюки

На вас чекають хороші новини, пов'язані з майбутнім фінансовим успіхом. Але нехай приємні перспективи не задурманюють вашу голову: не можна влазити в борги або робити незаплановані дорогі покупки.

Читайте також: Вічно влазять у борги: три знаки Зодіаку не вміють поводитися з грошима

Рак

Остерігайтеся помилок, особливо вранці, тому що вони змусять вас довго з ними повозитися і намучитися. Не потрібно приймати важливих рішень, краще займатися рутинною, навіть дещо нудною роботою. Новини, які ви дізнаєтесь цього дня, можуть виявитися порожніми, принесуть розчарування. Постарайтеся трохи розслабитися та подаруйте собі давно заслужений відпочинок.

Лев

Зірки попереджають: на вас чекають конфліктний і непередбачуваний день. Швидше за все, загостряться старі конфлікти та неприємне спілкування, зокрема – з родичами. Потрібно віддатися роботі та довести до фіналу те, що давно вже потребує уваги та часу.

Діва

Астрологи не радять цього дня розпочинати нові справи, бо завадити можуть труднощі. Астрологи рекомендують довести до логічного завершення старі справи та продумати план дій на майбутнє. Не потрібно намагатися самостійно справлятися з труднощами, вам це може виявитися не під силу. Саме час попросити про допомогу.

Терези

Зірки рекомендують виявити уважність до власних бажань та інтуїції, особливо у першій половині суботи. У цей період багато виправдається і Терези будуть задоволені результатом, навіть якщо вважають, що нічого не отримають.

Скорпіон

У цей день є ймовірність не тільки затримок у справах, а й змін у поведінці та настрої людей, що вас оточують. Не треба сподіватися на допомогу зі сторони або на те, що все вийде одразу і без особливих зусиль. У першій половині суботи не пропустіть важливу звістку, оскільки вона здатна кардинально змінити вашу думку про важливу людину, якій ви раніше сліпо вірили.

Стрілець

Не варто піддатися підозрілості, це може загострити стосунки з оточуючими. Деякі люди в цей день можуть повестися непередбачено або не так, як ви того хотіли, тому потрібно постаратися не конфліктувати і займатися лише тим, що вам справді приємно. Не треба давати ходу похмурим думкам, настав час розслабитися і як слід відпочити.

Козеріг

Не треба сподіватися на допомогу зі сторони або швидке подолання перешкод – цього дня краще відкласти всі непрості справи і зайнятися простими обов'язками. Не поспішайте – у суботу, 1 жовтня, багато що зміниться чи ви подивіться на звичну ситуацію під новим кутом. Намагайтеся ні в чому не поспішати і зайнятися рутинною роботою або завершити якусь справу.

Водолій

Сприятливий та спокійний день. Сьогодні ніхто вам не завадить досягти поставленої мети, хоч би яка вона була. Не поринайте з головою в роботу – зірки обіцяють вам сприятливий поворот подій та отримання приємних новин, які вас дуже потішать, особливо ближче до вечора.

Риби

Астрологи не радять різко змінювати плани на майбутнє – цього дня саме час реалізувати те, що ви давно хотіли зробити. Потрібно виявити доброзичливість і спробувати довести розпочате до кінця, незважаючи на жодні перешкоди. Не треба братися за те, що не викликає довіри – вірогідні негативні враження та емоції, які, швидше за все, вас не потішать.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" ділився фінансовим гороскопом на жовтень для всіх знаків Зодіаку.