RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Будьте обережними з бажаннями в Повню: гороскоп на 8 грудня від відомого астролога

Вранці в четвер, 8 грудня, у знаку Близнюків о 6:10 зійде остання Повня цього року, енергія буде переповнювати простір, тому потрібно бути дуже обережними з бажаннями. Відома астролог Анжела Перл склала гороскоп для кожного знака Зодіаку.

Гороскоп на Повню 8 грудня від Анжели Перл публікує "1+1".

Овен

Це буде день подій, можливо, Овни вирушать у поїздку, або навпаки, повернуться додому, щось завершать - переговори, або навчання. Загалом день буде емоційним, ймовірні конфлікти, але також представники знаку отримають відповіді на свої запитання.

Телець

Повня – символізує кульмінацію, це може бути завершення фінансової історії. Місяць поєднується з ретроградним Марсом: він показує, куди ми додаємо більше енергії. Ретроградність свідчить про минуле. Можливе закінчення справи, пов'язаної із фінансами.

Близнюки

День завершення справ: це буде кульмінація, завершення минулого життя, кінець відносин чи партнерства, а може й повернення до чогось. Особливо це відчують ті, хто має день народження 7-8 червня.

Рак

8 грудня Повний місяць у 12 будинку, точне з'єднання Місяця та Марса. У фокусі буде особисте життя, таємниці, зміна професії, роботи, звільнення з обов'язків, боргів.

Лев

Висока ймовірність якоїсь соціальної та колективної події, можлива сварка, новина про народження дитини. Може також статися щось, що принесе скандальну популярність, кінець участі у якомусь колективі.

Діва

Збудуться плани у сфері роботи та кар'єри, Діва зможе краще зрозуміти свої бажання щодо цього. Представники знака опиняться у центрі уваги. Можливе отримання новин про переїзд.

Читайте також: Остання Повня 2022 року на два знаки Зодіаку обрушиться "грошовий дощ"

Терези

Активізується те, що пов'язане із закордоном, поїздками, подорожами, іноземцями. Це буде день кульмінації чи ухвалення рішень. Можлива поїздка, укладання контракту, отримання посвідки на проживання.

Скорпіон

День несе завершення процесів та отримання результатів. На представників знака чекає трансформація та внутрішні зміни. Варто бути уважним та обережним, найкраще провести день максимально спокійно.

Стрілець

У фокусі будуть партнери, чоловік, дружина, усі стосунки та ділові партнери, клієнти. Можливо отримання якоїсь інформації про свого партнера, можуть відкритися таємниці. Не виключені конфлікти, домовлятися буде важко.

Козеріг

Може прояснитися ситуація щодо роботи, клієнтів, бізнесу. Повний місяць часто ставить останню точку - можливе рішення про закриття бізнесу. Представники знака можуть повернутися на старе місце роботи, або може змінитися керівництво.

Водолій

Може з'явитися хтось із колишніх. Також можливий роман чи закоханість. Гарний момент для творчості, Водолій буде сповнений натхнення. Також вдалий день, щоб вирушити у відпустку.

Риби

Час закінчувати чи переробляти справи. Можливий клопіт, пов'язаний з ремонтом, переїздом, або поїздкою кудись. Повний місяць дасть ясність ситуації. Можуть виникнути питання купівлі-продажу, може, доведеться знизити ціну.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким трьом знакам Зодіаку рік Кролика несе удачу.