RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Путін виступив з новою цинічною заявою на адресу України: відео

Президент Росії Володимир Путін цинічно заявив, що масштабні ракетні удари РФ по інфраструктурі України нібито наносяться "у відповідь" на дії нашої країни.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Ви слухали маяк"

Путін навіть не зміг сказати слово "Україна", замінивши його "сусідною країною". Як це властиво всім ґвалтівникам, він спробував перекласти відповідальність за власну нелюдську жорстокість на свою ж жертву. Під час свого спічу Путін переступав з ноги на ногу, весь час опускав очі і неприємно посміхався.

Читайте також: В оточенні Путіна почалися щурі бої - російський політолог

"Зараз багато галасу щодо наших ударів по енергетичній інфраструктурі сусідньої країни. Так, ми робимо це. Але хто почав? Хто вдарив по Кримському мосту, хто підірвав ЛЕП з АЕС Курська, хто не підвів воду до Донецька? Неподача води до мільйонного міста - це акт геноциду. Ніхто ніде словом про це не обмовився. Взагалі молчок повний. Варто нам тільки поворухнутися щось зробити у відповідь - шум, гам, тріск на весь Всесвіт. Це не заважатиме нам виконувати бойові завдання", - сказав глава Кремля.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар Державного департаменту США Нед Прайс засудив "порожні та безвідповідальні" погрози ядерною зброєю з боку Путіна .