RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вони - магніт для невдач: жінкам з якими іменами не щастить по життю

Ім'я впливає на життя людини: деякі роблять своїх власниць поганими дочками, а інші приносять у їхнє життя труднощі.

"Апостроф" розповідає, жінкам із якими іменами постійно не щастить.

Тамара

Тамара готова на все заради близьких, вона йде на самопожертву, не думаючи про себе. В основі такої поведінки лежить страх залишитись самій. Проте в результаті оточуючі просто використовують Тамару, згадуючи про неї лише коли їм щось потрібне.

Альона

Ці жінки дуже амбітні і готові багато працювати задля досягнення успіху. При цьому Альона має вразливу психіку й постійна напруга та стреси призводять до проблем зі здоров'ям. Однак володарка імені, намагаючись надолужити втрачене, працює ще більше.

Каріна

Каріна прагне завжди перебувати в епіцентрі подій, їй до всього є діло. Вона любить лізти в чужі справи, що приносить їй безліч неприємностей. Уникнути їх легко – просто не лізти не у свою справу, але для Карини це складно.

Читайте також: Кролик не буде їм допомагати: жінкам з якими іменами не пощастить у 2023 році

Таїсія

Проблеми приходять у життя цієї жінки через чоловіків. Якщо обранець виявляється "проблемним", її життя летить під укіс, а сама Таїсія впадає у депресію. А ось підтримка надійного і люблячого чоловіка робить її життя стабільним і радісним.

Віолетта

Ці жінки не мають сил чинити опір шкідливим звичкам і часто впадають у залежність - наркотики, алкоголь або безладні статеві зв'язки. Все це руйнує життя Віолетти і може спричинити катастрофу.

Раніше "Апостроф" розповідав про сім найпотужніших жіночих імен-оберегів, які приносять удачу і захищають від бід.