RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не заслужили подарунків до Нового року: названо знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, що деякі представники знаків Зодіаку так погано поводилися у 2022 році, що не заслуговують на новорічні подарунки. У списку - чотири зодіакальні сузір'я.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Зірки обіцяють вам проблеми: три знаки Зодіаку багато плакатимуть у грудні

Діва

Народжені під цим знаком весь поточний рік розповсюджували плітки, обговорювали всіх, кого можна, поза спиною. Через це Діви не повинні засмучуватися через те, що не отримають подарунків. Колеги та товариші можуть так "віддячити" представникам цього знаку.

Терези

Подарунки може й будуть, однак рік не надто радував представників цього знаку.Терези мали проблеми та невдачі, можливі поразки в особистому житті. Це не може засмучувати, вибивати з колії перед самими святами. У підсумку презенти їх не надто обрадують. Їх відсутність видалася б Терезам найкращим варіантом, тому що не довелося б напружуватися, дякуючи за них.

Рак

Для Раків подарунком перед Новим роком стане робота, адже доведеться вирішувати багато завдань та долати професійні труднощі. Такі випробування доля пошле, тому що представники цього знаку упродовж усього року лінувалися та не робили нічого. Подарунків, які б порадували, не побачать. Це може вибити з колії.

Лев

Леви активно працюватимуть перед Новим роком, проте їм доведеться погано ладнати із партнером, з'ясовувати стосунки. Скандали відбуватимуться через фінансове питання, оскільки їх не вистачатиме. Це засмучуватиме та позбавлятиме святкового настрою. Про подарунки не думатиметься. Перед 2023 роком виникнуть труднощі, проблеми, а про подарунки лишиться тільки мріяти.

Нагадаємо, астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, представники яких розбагатіють у січні 2023 року.