RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Робіть що хочете": нові подробиці ліквідації окупантів у Макіївці, аудіо

Російські окупанти обговорювали удар по скупченню мобілізованих у Макіївці, називаючи причини, що призвели до цього та заходи, які б допомогли убезпечити військових від ліквідації.

Перехопленням такої розмови поділилися у Головному управлінні розвідки.

Читайте також: Сотні тіл вивозили 12-ма КамАЗами: нові подробиці удару ЗСУ по Макіївці, відео

"Этот удар, который был по Макеевке… это полный **дец. Но такие случаи уже были. Там просто можно было все хорошо сделать и людей не подставлять под удар. Грамотно – и при этом элементарно" – каже окупант.

Інший чоловік додає, що серед причин – те, що військові дзвонили до Росії з мобільних телефонів, що могло допомогти відстежити їхнє знаходження.

Він вважає, що треба було розмістити загарбників у лісі, щоб ті зробили собі землянки, польові кухні та інше приладдя в природних умовах.

"...разместили бы людей в лесу, бл*дь…а там просто в старом пту разместили всех и все, *битесь как хотите", - говорить він.

Увага!!! У відео є нецензурна лексика!!!

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, що "мобік", який вижив у Макіївці, назвав винного в масовій загибелі. Він заявив про те, що Росія зазнала величезних втрат серед особового складу, оскільки командування зібрало мобілізованих в актовій залі для перегляду новорічного поздоровлення російського диктатора Росії Володимира Путіна.