RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Не 2024-ий: переможець "Битви екстрасенсів" назвав рік закінчення війни

Український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатилович передбачив, що війна в Україні не закінчиться 2024 року, назвавши натомість 2026 рік - тоді може відбутися зупинка бойових дій. У 2024 році ж можна очікувати на постачання зброї, ворог і надалі обстрілюватиме Україну.

Про це Youtube-каналу "Поговоримо" розповів ясновидець Валерій Шатилович.

Читайте також: Ворог тікатиме і завдасть останнього удару: священник Богдан побачив, якою буде перемога України

Він вказав на те, що війна в Україні може тривати до 2026 року. Ці два роки – 2024 та 2025 – будуть важкими, з активними бойовими діями, натомість саме 2026 рік принесе полегшення:

"Я бачу дату – 2026 рік. Весь 2024 та 2025 роки – це тяжкі роки, коли чути звуки зброї, напруженості. Тобто краще стане не одразу всюди. Але 2026 року буде полегшення. У мене дуже великі надії".

Він наголосив, що у 2024 році війна не закінчиться, натякнувши, що головні рішення відбуватимуться інакше, аніж, наприклад, під час Другої світової війни:

"Наша війна не схожа на Другу світову. І Україна не захопить Москву. Таких бажань у нас немає. Вирішення війни відбуватиметься по-іншому".

Він вказав, що цей рік триватимуть активні обстріли, адже окупанти й надалі бажатимуть знищити ресурси України. Проте вже у 2025 році може розпочатися "рух до миру". Крім того, ясновидець побачив, що 2024 року Україна має отримати зброю від партнерів. З огляду на це Шатилович вважає, що 2025 року існує також ймовірність початку контрнаступу.

Проте він вказує, що припинитись бойові дії можуть лише 2026 року – не на початку, а ближче до середини: "2026 року можуть припинитися бойові дії. Це може статись не на початку, а всередині 2026 року".

"2026 рік не буде легким. Будуть проблеми, але можна говорити про зупинку бойових дій", – сказав він.

Разом з визначенням року, коли може закінчитись війна, ясновидець додав, що буде радий помилитись зі своїм прогнозом, щоб війна закінчилася раніше 2026 року.


Нагадаємо, раніше астролог назвала подію, що означає перемогу для України.

  • Вас також може зацікавити:

Карпатські мольфари розповіли, коли закінчиться війна в Україні: нові пророцтва

Буде вогник, що виведе з темряви: у старця з Грузії знайшли пророцтво для України

Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна, відео