RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Це остання найважча частина: Зеленський розповів про завершення війни та чи піде на другий термін

Президент України Володимир Зеленський, після зустрічі з румунським колегою Клаусом Йоханнісом, заявив, що зараз Україна перебуває в найважчій фазі війни, результати якої можуть вплинути на подальшу політичну ситуацію в країні.

Про це повідомляє румунське видання Digi24.

Читайте також: Скільки українців в Ізраїлі звернулося до посольства: Зеленський назвав цифру

"Коли закінчиться війна? Я не можу вам назвати точну дату, я думаю, що ніхто не може сказати. Я знаю, що ми йдемо в контрнаступ, що Росія піде з наших територій. Мені здається, я знаю, коли, але я теж не можу вам цього сказати, це остання частина війни, це не її середина, перший період - заняття оборони, потім зупинка наступу ворога і перехоплення ініціативи, я думаю, що ми в останній частині. В нас багато проблем з озброєнням та боєприпасами і ми знаходимося у найважчій частині цих подій", - сказав Зеленський

Також президент, відповідаючи на запитання про можливі вибори в Україні, сказав, що міг би балотуватися в президенти, якщо війна триватиме довго.

"Я б балотувався на виборах, якби війна тривала, а, якби війна закінчилася - ні. Я не можу втекти під час війни", - наголосив Зеленський.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент Володимир Зеленський призначив новим командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ Анатолія Баргилевича замість Ігоря Танцюри.

Вас також може зацікавити: