RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

На Україну обрушаться снігопади і крижані дощі в березні: синоптики назвали дати

У найближчі дні погода в Україні, незважаючи на початок календарної весни, буде зимовою - 2 і 3 березня очікуються снігопади і крижані дощі, температура впаде до 4° морозу вночі, а 5 березня опади накриють більшу частину країни.

Про це йдеться в повідомленні синоптиків Укргідрометцентру.

У вівторок, 2 березня, на сході країни та в Сумській області очікується мокрий сніг і сніг з переходом в дощ, на решті території переважно без опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, на сході країни до 4° морозу; вдень 1-7° тепла, на Закарпатті і в західних областях - 6-10° тепла.

У середу, 3 березня, температура вдень дещо підвищиться - очікується від 3° морозу до 5-8° тепла, на сході країни до 1° морозу; вдень 4° тепла, на Закарпатті і в західних областях - вдень 8-10° тепла, вночі до 1-3° морозу.

У четвер, 4 березня, очікується суха і сонячна погода. Температура вночі від 0° тепла до 3° морозу, на сході і півночі вдень 3-7° тепла, в західних областях і в центрі - 9-12° тепла вдень, вночі - до 3° морозу.

У п'ятницю, 5 березня, на всій території країни очікуються опади у вигляді дощу і місцями мокрого снігу. Температура вночі 1-3° морозу, на заході країни 2-4° тепла; вдень 3-5° тепла, в Закарпатті і в південних областях - 7-9° тепла.

Читайте також матеріал "Апострофа": Мороз, холод і дощі - народний синоптик дав прогноз на весну.