RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Відновлення енергії: експерти озвучили алгоритм

Фахівці, які дали поради для спілкування з тривожними рідними та близькими, розповіли про фрази, які варто повторювати собі, щоб зцілити свідомість та наповнити її енергією.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Після цих фраз, які потрібно проговорювати під час медитацій, у людини зміниться на краще спосіб мислення та очистяться думки від негативу:

  • "Я відчуваю зцілюючу життєву силу в моєму організмі. Я накопичую її, спілкуючись з приємними людьми і спостерігаючи приємні життєві моменти. Моє серце наповнюється радістю, тому що я цього хочу. Я відчуваю безмежну енергію кохання".
  • "Я гідна і самодостатня людина. Я на хвилі удачі. Я цілісна особистість. Я заслуговую на те, щоб завжди почуватися чудово. Розслабляючись, я дозволяю потоку зцілюючої енергії текти через мене, зцілюючи мене від негативної енергії".
  • "Я дозволяю позитивним подіям наповнити моє життя. Я приймаю все, що несе мені доля. Мені подобається жити. Я з любов'ю і вдячністю ставлюся до життя. Навколо мене і всередині мене панує гармонія".
  • "Я чудово себе почуваю фізично і духовно. Я керую своїми думками і думаю тільки про хороше. Я думаю про те, що приносить мені користь. Щодня моє щастя росте і примножується. Я відчуваю, що Всесвіт мене любить і спрямовує. Я вдячна за цю світобудову".

Читайте також: Які слова та фрази не варто говорити людині, яку ви хочете підтримати або втішити

  • "Мій здоровий дух робить сильнішим моє тіло. Кожну мить життя любов наповнює мене енергією і зцілює. Кожна клітинка мого тіла наповнена флюїдами добра. Я завжди думаю про хороше".
  • "Моя душа відчуває нескінченну любов Всесвіту. Мій розум умиротворений і спокійний. Я дбаю про свій організм, я виявляю любов до себе, тому моє здоров'я з кожним днем все більше зміцнюється".
  • "Цей світ - чудове місце, в якому мені комфортно і приємно перебувати. Я знаходжуся з ним у повній гармонії. Мені подобається жити і я ціную кожен момент свого перебування на цьому світі".
  • "Я цілеспрямована і наполеглива людина, яка знає, чого хоче. Мої думки, ідеї та плани ведуть мене до щастя. Мої позитивні думки захищають мене".

Раніше ми давали корисні поради, як захиститися від токсичних родичів.

Нагадаємо, крім очевидної перешкоди на шляху до щастя – повномасштабної війни в Україні, існує багато внутрішніх бар'єрів, які й у мирний час заважають почуватися щасливими. Про шість перешкод на шляху до щасливого життя докладно розповідає "Апостроф".