RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Побиття школярами пенсіонера в Харкові: з'явилися несподівані подробиці і відео

У Харкові активно обговорюють відео, на якому група підлітків ногами б'є пенсіонера.

Як розповів автор нашумілого відео, все виявилося не зовсім так, як пишуть в мережі. За його словами, призвідниками конфлікту стали саме двоє чоловіків, які були в нетверезому стані.

"Один з них на ногах взагалі... той, який на відео, власне кажучи, на ногах взагалі не стояв, тому, те, що коментарі дають, що ось він навіть не пручався - він просто фізично не міг нічого зробити, тому що він був п'яний. Бити вони його не били, вони просто штовхали його. Школярам, на вигляд було від 8 до 10 років", - розповів автор ролика.

Тим часом частина місцевих жителів звинувачує дітей, а інші кажуть, що винні любителі спиртних напоїв.

У свою чергу директор школи, в якій навчаються герої ролика, пообіцяла провести з ними певну роботу.

"Звичайно ж ми не залишимо цей випадок безкарним. Ювенальна превенція зараз буде займатися цим розслідуванням. Але так як ми ще не маємо підтвердження того, що це дійсно ті діти, чиї прізвища ви назвали, я зараз не можу вам дати ні адреси, ні телефони батьків. До працівників поліції поки повідомлень або заяв з приводу цієї бійки не надходило", - сказала Лідія Ткаченко.

У поліції також не залишили без уваги епізод. Правоохоронці заявили, що буде проведена перевірка.

"Спочатку ювенали встановлюватимуть вік хлопчаків. Якщо вони досягли межі самостійної відповідальності, то заходи юридичного впливу будуть застосовані безпосередньо до них. Йдеться про адміністративну або кримінальну відповідальність. Якщо ні - то відповідати будуть їхні батьки. Тут мова йде про невиконання батьківських обов'язків", - повідомили в поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 11 березня в Харкові розстріляли відомого бандита на прізвисько "Хам".