RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Запоріжжі під час пологів раптово померла молода мама: фото, відео і деталі трагедії

У Запоріжжі померла породілля від втрати крові, залишивши сиротами двох дітей і чоловіка.

Про це повідомляє активіст Андрій Лукін на своїй сторінці в Facebook.

У відеозаписі Лукіна чоловік загиблої Сергій розповів, що його дружина була абсолютно здорова, що відвідувала лікарів в термін і причин для занепокоєння не було.

"Дружина дуже відповідально ставилася до свого здоров'я, відвідувала всіх необхідних лікарів і здавала всі аналізи, і безкоштовні і платні. Ми мріяли про другу дитину, дочку. Маля народилося абсолютно здорове", - сказав він.

Пологи пройшли 24 липня, а через 4 дня чоловік отримав свідоцтво про смерть дружини. Чоловік досі не зрозумів, що могло статися під час пологів, і чому дружина загинула від втрати крові перебуваючи в реанімації, де за станом породіллі повинні були стежити лікарі.

У лікарні Сергію повідомили що, після пологів у дівчини почалася кровотеча і їй в терміновому порядку видалили матку, але врятувати життя так і не вдалося.

Тепер Сергій залишився з 3-річним сином, який поки не знає про трагедію і чекає маму додому, а також з новонародженою дівчинкою, якій трохи більше тижня.

Чоловік розгублений і потребує допомоги, адже він не знає як годувати і доглядати за донькою, а головне, як повідомити про трагедію, що сталася синові.

Сергій потребує моральної підтримки, а також допомоги адвокатів в порушенні кримінальної справи у зв'язку з смертю дружини.

Як повідомляв "Апостроф", каноістка з Португалії Катаріна Секейра народила дитину, незважаючи на те, що померла за три місяці до пологів.