RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Під Запоріжжям учасник АТО "підняв на вуха" поліцію і військових: відео з місця масштабного дебошу

У неділю, 3 травня, під Запоріжжям в Мелітополі колишній військовий влаштував масштабний скандал під час затримання, сварився матом і навіть хапався за табельну зброю поліцейських.

Відповідні відео "вгамування" хулігана опубліковано на YouTube.

За словами мешканців будинку, чоловік зі своєю сім'єю переїхав зовсім нещодавно. Квартиранти постійно лаялися між собою і влаштовували скандали. В останній з конфліктів довелося втрутитися поліцейським.

Правоохоронців викликала дружина. Як розповіла жінка, нібито, її чоловік, ветеран АТО, її побив. При спробі затримання чоловік влаштував "концерт" на сходовому майданчику - кричав матом, погрожував, хапався за табельну зброю поліцейських.

На місце прибули три патрульні автомобілі та військова служба правопорядку. Як відзначають сусіди, дебошир явно перебував під дією якоїсь речовини. Він кілька разів впадав в припадок: поводився неадекватно і головою бився об припарковані біля будинку авто.

При спробі затримання почав скаржитися на здоров'я, йому викликали швидку допомогу. Але все ж, поліцейським вдалося "упакувати" скандаліста.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Вінницею учасник АТО з екс-бійцями організував напад на свого брата.

Також раніше під Києвом застрелили ветерана АТО.