RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Дзеркальна дата у Повню 24 лютого: хто особливо відчує вплив і чого чекати знакам Зодіаку

Дзеркальна дата 24.02, яка співпадає з повнею, може вважатися особливим астрологічним моментом, що надає додаткового символічного значення цьому дню.

Повня традиційно асоціюється з кульмінацією, висвітленням та завершенням, а дзеркальні дати часто розглядають як моменти синхронності та гармонії. Від сьогодні ми починаємо відчувати вплив повного місяця.

Про це для GreenPost розповіла астрологиня Віта Найденко.

Читайте також: Не щастить із друзями: три знаки Зодіаку найчастіше трапляють у пастку токсичних стосунків

Якщо ви чекали на знак, щоб навести лад у справах, то й розпочніть цей день з прибирання. Вже за кілька днів деякі зможуть відчувати вплив повного Місяця у консервативному знаку Діви, тому зараз, як ніколи, актуально навести лад у своїх думках, емоціях, просторі, прояснити відносини, у яких ми знаходимось.

Багатьох зачепить тема нерухомості, землі, боргових зобов'язань, документів, відносини з керівництвом. Хтось вважатиме себе обділеним, або самотнім, але через декілька днів це минеться.

Зазначається, що особливо відчують повню у дзеркальну дату люди, народжені:

  • з 22 січня по 2 лютого
  • з 25 серпня по 4 вересня.
  • з 20 лютого по 2 березня
  • з 22 квітня по 2 травня.
  • з 24 травня по 2 червня.
  • з 25 листопада по 4 грудня.

Овен

Цей період може принести Овнам нові можливості для самовираження та лідерства. Повня підкреслює потребу в балансі між кар'єрою та особистим життям. Овнам також потрібно звернути увагу на здоров'я, може дати збій серцево-судинна система. Не шукайте відповіді на питання, не напружуйтесь, бо ви їх отримаєте після 27 лютого і прийдуть вони з "нізвідки".

Телець

Представники цього знаку захочуть розірвати безперспективні зв'язки, переглянути відносини в робочому колективі, або змінити його.

Близнюки

Багато хто з Близнюків почують зовсім не ті відповіді на свої питання, ніж очікували. Особливо це стосується домашніх питань, майна чи нерухомості. Вам варто вирішувати чиїсь проблеми, а не свої.

Рак

Ракам потрібно завершити питання ремонту, або короткотривалих переміщень.

Лев

Представники цього знаку нарешті отримають винагороду у вигляді премії. Або вам вдасться повернути ті гроші, на які вже не розраховували.

Діва

Діви зможуть закрити багато питань, стосовно роботи та кар’єри. Можливо, піднімуться кар'єрними сходами чи повністю змінять роботу. Тому уважно розглядайте пропозиції, які надходять, та не відмовляйтесь від нових перспектив.

Терези

Ви захочете побути в усвідомленій самотності, щоб розібратися в собі, зважити за і проти. Проте не варто приймати зараз важливих рішень, перечекати краще до 28 числа. Тоді вам вдасться все виважити раціонально.

Скорпіон

Всесвіт допоможе вам очистити простір від непотрібних людей. Слухайте свою інтуїцію. Не варто відповідати людині на негатив, навіть якщо дуже хочеться. Краще зробіть з неприємної ситуації, яку підкине доля, власні висновки.

Стрілець

Стрільці зможуть швидко та вигідно перейти на іншу роботу, або змінити соціальний статус. Повня допоможе вам бути більш рішучими та змінити власне життя так, як хочеться вам.

Козеріг

Представники знаку Козеріг зможуть завершити юридичні питання та перейти на вищу посаду на службі. Повня може допомогти вам, проте головне рішення залежить лише від ваших власних бажань та амбіцій.

Водолій

Водолії нарешті закриють питання з боргами та кредитами. Цей період може принести мотивацію нарешті вдосконалити власні навички ведення фінансів, аби не шукати нових пригод з боргами.

Риби

Риби можуть розпочати процес прояснення відносин з рідними та близькими людьми. Можливо, зміниться колектив, або навіть робота.

Крім цього, представникам всіх знаків Зодіаку краще відмовитись від тих справ, які не приносять користь. Відмовитись від порожніх обіцянок, бо всесвіт зробить так, що будете змушені їх виконати.

Також не варто брати кредитів, хоча б до 28 лютого. Варто відмовитись і від підписання угод, краще перенести на 28 лютого, або уважно вивчити умови, особливу увагу звернути на те, що прописано маленьким шрифтом.

Наше мислення в цей період буде більш мрійливим, ніж хотітиме щось робити, увага - розсіяною, мріятимемо зовсім не про те, що нам потрібно насправді. Тому не варто починати нові проекти, планувати. Варто зайнятися питанням здоров'я, благодійності. Якщо є схильність до неврозів, то хоча б на 3 дні відмежуйте себе від негативных проявів соціуму та оточення.

Раніше ми також повідомляли, чому цю повню називають Сніжним Місяцем і коли її можна спостерігати.

  • Вас також може зацікавити:

Повня 24 лютого принесе розчарування: три знаки Зодіаку можуть зіткнутися зі зрадою

Повня в Діві: що чекати в цей час і кого зі знаків Зодіаку торкнеться найбільше

Повня 24 лютого принесе щастя: для трьох знаків Зодіаку розпочнеться біла смуга