RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У мережі показали афериста-хамелеона, який працює в Києві: фото

У Києві розсекретили афериста, який переодягався у форму правоохоронця і з підробленими документами вимагав гроші у власників бізнесу.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Ім'я та прізвище афериста невідомі, але відзначають, що його затримували вже 17 раз, також шахрай був судимий.

Раніше, в 2009 році, він придбав форму міліції і ходив по різних кафе і подібним закладам. Там зловмисник знаходив порушення, а потім у власників вимагав гроші - хабар.

Пізніше він зробив собі підроблені документи, представляючись високопоставленим начальником відділу з економічної злочинності. Тоді аферист почав відвідувати більш серйозних підприємців і їх офіси, де також вимагав гроші.

"А ось недавно прийшов до директора одного дуже модного київського ліцею. Директору сказав, що він від якогось генерала СБУ. Потім в кадрах сказав, що він від директора. Коротше, взяли фізруком. Спочатку кинув батьків на спортивну форму, а потім ще і почав впарювати талони на пальне. Спочатку було норм, а потім набрав великих замовлень і з грошима зник", - йдеться в повідомленні.

Крім цього в ресурсі відзначили, що він має звичку всім погрожувати.

А в мережі користувачі прокоментували ситуацію.

Як повідомляв "Апостроф", в одній з київських маршруток зловмисник вкрав з сумки жінки гаманець, в якому знаходились грошові кошти і золота оздоблення. Злодія зловили на "гарячому" одразу після того, як він вийшов з маршрутки.