RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Спасибі, Суркіс, за це дно: фанати "Динамо" гнівно відреагували на черговий провал в Європі

Фанати київського "Динамо" відреагували на поразку команди в матчі 5-го туру групового турніру Ліги Європи з шведським "Мальме" з рахунком 3:4.

"Зробили подарунок Розенбергу молодці. Слів немає одні матюки. Вилетаемс великою ймовірністю з найслабшою групи. Тільки сліпий міг не бачити, що Сидор НЕ дограє матч. Як може бути капітаном Динамо вершник без голови до того ж не віддав жодного пасу своїм. Дякую, Суркіс, за це дно".

"Отримуємо чотири! Від Мальме, але ж могло бути і більше. Флегматичний тренерський штаб. Підійди до бровки підкажи, візьмуть участь у грі. Але там видать все сказали в перерві. Тому і таких два різних тайми".

"Якщо після сьогоднішньої гри, Сидорчук залишиться капітаном, то гріш ціна всьому такій команді".

"Це ганьба. Не вийти з найслабшою групи... А що це були за заміни по ходу матчу? Чи не найнебезпечнішого попереду Вербича замінив Караваєв? Тому не випустити де пену? Він і пас віддати може і пробити і навісити. Кадар це взагалі цілковите дно ...".

"Лесик, Лесик: заганяв без замін Миколенко - ось і результат, останній гол. Бесєдін "боровся", а Шабанов сьогодні начудив на п'ять ігор. За Сидора взагалі мовчу: з капітанів геть, в дубль на пів-року і до психіатра на галоперидол. Шепелєва туди ж".

"Суддя винен що Сидор дурень ???? .Або суддя нам вліпив чотири банки".

"Не можна це лайно назвати Динамо Київ. Це якась інша команда".

"Ідіоти, одним словом, все дістало, якими бездарями треба бути щоб так зіграти, вже реально накипіло ....".

"Сидорчук шкідник. Оштрафувати і забрати капітанську пов'язку. "Як можна себе так вести?"

"А сенс виходити в плей-офф? Щоб ганьбиться в Європі? Краще вже Маріуполь в будку заганяти і радіти".

"Так самі собі програли .... да Сидор .... чуділо! Але який же ж п ........ з був у рожевій маєчці, ай який п ...... с. Прямо на обложечку гей журналу. Гаразд картки ... але він ще і сліпий. Висновок-"Побачив чеха, Згадай москаля и Дій за планом".

"Так обгадилися, а ви впевнені в перемозі над Лугано? Я нет. Ще була надія, але сьогодні вона померла, яка там победа.Сегодня було тільки порушення, нерви, а грали шведи. Тепер ще будуть виправдовуватися, НЕ МУЖИКИ".

"Мене мучать сумніви щодо ставок братви Бущана на пропущені голи в перші п'ять хвилин, цей паразит вже став історичною постаттю, який пропустив найбільшу кількість м'ячів на перших хвилинах".

"Ваші очікування, ваші проблеми. Це Динамо саме таке Динамо, інакше вони не можуть грати, тому що не вміють. Це їхня стеля саме в цьому поєднанні, як гравців, так і тренерів. Ой забув, ще й про президента, це теж його стелю. Ну може і займуть вони 2е місце, а далі то що? нічого. вильоту в наступному колі. ні майбутнього, ні розвитку, нічого. Топтання на місці і по колу ", - пишуть користувачі.