RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Підрозділ "психів": журналісти розсекретили команду російських розвідників в Петербурзі

Смерть російського військового у Харкові, коли окупанти розраховували захопити це українське місто, допомогла розслідувачам розсекретити елітний підрозділ розвідників у Петербурзі.

Про це повідомляє "Телебачення Торонто".

"Чи знали ви, що смерть російського спецназівця, марнославство, пропаганда і одна поплавлена сім'я можуть спалити цілий секретний підрозділ Головного розвідувального управління, допомогти розкрити особистості його працівників і змусити щиро посміятися офісу Телебачення Торонто? У ГРУ теж про це не знали . з супер-швидкою смерті російського окупанта на третій день повномасштабного вторгнення. Анатолій Остапенко завдяки сюжетам російських пропагандистів про ліквідацію цього окупанта наосинтив неймовірну історію про окультизм, буддизм, ГРУ та таємничого російського розвідника", - підписали відео журналісти.

Журналісти також зуміли дістати імена та прізвища людей цього підрозділу. Це політологи, міжнародники, психологи. З одного із психологів журналісти навіть провели відео-розмову. Швидше за все, ця частина займається психологічно-інформаційними завданнями.

Нагадаємо, раніше український розвідник розповів про агентуру у Москві .

Читайте також:

Слідство ще має довести причинно-наслідковий зв'язок: військовий експерт про справу розвідника Червінського, відео

Співробітник військової бази? ЗМІ назвали ймовірного винуватця витоку даних із Пентагону

Мобілізація в РФ провалиться і буде примус: розвідка оприлюднила