RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Політтехнолог розповів, чи змінить щось у Росії відхід Путіна

Політтехнолог Віталій Шкляров, який брав участь у передвиборних кампаніях західних політиків, заявив, що після відходу президента РФ Володимира Путіна Росія навряд чи відразу зміниться докорінно.

Про це політтехнолог розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Догляд, умовно, Путіна не означає, що Російська Федерація докорінно зміниться. Навіть якщо весь державний апарат замінити на нових людей. Це великий "Титанік", який просто так не розгорнеш, ніби невелику човник. Тут питання не у однієї особи, хоча як глава держави будь-який політик, будь-президент задає тон, це правда", - сказав Шкляров, зазначивши, що в РФ потрібно змінювати сам політичний процес і культуру політики.

Також він закликав українців сфокусуватися на дії всередині країни, а не чекати того, що Путін залишить свій пост незабаром.

"Люди несподівано раніше народжуються або раніше вмирають, ламають ногу або ще щось. Ну, очікувати можна всього, звичайно. Але тут краще, мені здається, сфокусуватися на роботі, а не на тому, що Путін повинен завтра або післязавтра піти", - зазначив Шкляров.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Може бути щось несподіване - політтехнолог про відхід Путіна і те, що в Кремлі думають про Україну".