RU  UA

Lifestyle

Новорічний чек-лист: 7 пунктів, про які не можна забути до свят

Перевірте, чи нічого ви не забули підготувати до Нового року

Новий 2020 рік настане вже зовсім скоро! Ви впевнені, що повністю готові до ідеального святкування? Пропонуємо вам перевірити наш список справ, які обов'язково потрібно закінчити до Нового року. І подивитися, чи нічого ви не забули зробити і підготувати для вашого свята.

Як нарядити ялинку

Для початку, давайте перевіримо головний атрибут Нового року - ялинку. Ви впевнені, що прикрасили її саме в тих кольорах, які сподобаються символу 2020 року? А ялинки світових знаменитостей ви вже бачили? Можливо, ви хотіли б трохи підкоригувати дизайн, зробивши прості і стильні прикраси своїми руками. Якщо все готово, переходимо до наступного пункту.

У чому зустрічати

Для того, щоб допомогти вам визначитися з образом для свята, ми підібрали кращі ідеї наряду для святкування Нового року. У наших статтях в и знайдете кращі образи для будь-якої вечірки, як в колі друзів і сім'ї, так і в офісі на корпоративі.

Як нафарбуватися

Ви вже придумали, який макіяж зробите на Новий рік? Подивіться, чи не вибрали ви один з невдалих варіантів, які ми перерахували в окремій статті. Також, щоб ваш образ був максимально святковим і яскравим, ми пропонуємо вам надихнутися найкрасивішими і цікавими ідеями, які ми спеціально зібрали для вас.

Як зачесатися

Ваша зачіска повинна бути ідеальною. І вона обов'язково такою буде, якщо ви прочитаєте наш матеріал про варіанти зачісок і укладок, які можна зробити вдома. Ці прості і красиві ідеї запросто замінять повноцінний похід в салон краси.

Який манікюр зробити

Максимально трендові, оригінальні і стильні варіанти дизайну нігтів ви знайдете в нашій статті про найбільш модний новорічний манікюр-2020. Наші експерти проаналізували всі актуальні тенденції і вибрали для вас найкращі варіанти манікюру для зимових свят.

Що подарувати

Щоб вам було простіше вибрати подарунки для всіх своїх близьких, ми підготували цілу серію тематичних матеріалів. У них ви дізнаєтеся, що можна подарувати жінці, а що - чоловікові. Яких подарунків краще взагалі уникати, а що можна купити на Новий рік, якщо у вас обмежений бюджет.

Що приготувати

Новорічний стіл обов'язково повинен бути смачним. Щоб ваші гості залишилися задоволені, ми зібрали всі кращі святкові рецепти в серії матеріалів.

Тут ви знайдете і найбільш оригінальні салати, і класичні рецепти новорічних страв, і рецепти для тих, хто стежить за своєю фігурою. І, звичайно ж, ми не обійшли стороною незвичайні варіанти приготування традиційних страв.

  • Читайте також про рік білої металевої щури - що потрібно знати про новий 2020-й. Яким буде новий рік, що він несе за собою, як правильно його зустріти і чому потрібно уникати принтів з тваринами? Про все це ми розповімо в цій статті. Також наші експерти підготували для вас короткий астрологічний прогноз.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи рассказали, какие знаки Зодиака спорят в любой ситуации - Овны, Львы, Стрельцы

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Как приготовить настои из свежевыкопанного или высушенного чистотела, а также как их применять для борьбы с насекомыми-вредителями

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Чтобы панкейки получились мягкими и пышными, готовить их нужно не на молоке, а на кефире - рецепт популярных американских блинов