RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Невже довгоочікуване тепло: синоптики розповіли про погоду на вихідні

Прогноз погоди на 16-20 березня

Прогноз погоди на 16-20 березня Фото: pixabay.com

У найближчі вихідні погода не порадує українців весняним теплом. Синоптики прогнозують дощі. Про те, якою буде погода в найближчі дні, - дізнавався Апостроф.

Згідно з даними Гідрометцентру, в суботу, 16 березня, дощитиме. Більше того, вночі на більшій частині території країни - західні й східні області - очікується мокрий сніг.

Температура повітря вдень становитиме 7-10 градусів на заході, півночі, сході й у центрі, а у південних областях і Криму буде +10-13. Вночі очікується від 0 до 3 градусів тепла, в Одеській області та Криму буде +2-4.

У неділю, 17 березня, у північних, центральних і південних областях опадів не очікується, тоді як в західних і північних регіонах синоптики прогнозують дощ.

прогноз погоди на 16 березня
1 / 1
прогноз погоди на 17 березня
1 / 1
прогноз погоди на 18 березня
1 / 1
прогноз погоди на 19 березня
1 / 1
прогноз погоди на 20 березня
1 / 1

Вдень у західних областях буде +11-15, а в Закарпатській області - до 16 градусів тепла. У центральних і південних областях очікується +8-12. У північних і східних регіонах буде +6-8. Вночі практично по всій країні синоптики прогнозують +2-4.

Різке потепління настане в понеділок, 18 березня. Якщо вночі все ще буде холодно, то вдень в центральній частині України очікується 15-17 градусів тепла. На сході синоптики прогнозують +10-13, а в трьох західних областях (Волинь, Львівщина і Закарпаття) - 11-13 градусів з позначкою плюс. У вищевказаних західних областях синоптики прогнозують дощ вдень. Найхолодніше в понеділок буде на Одещині (+9-11).

Читайте: З надіями на тепло: синоптики розповіли, якою буде весна

Але у вівторок, 19 березня, знову похолодає. У західних, північних і частині центральних областей очікуються дощі, а в східній і південній частині України опадів не очікується.

Вдень у західних областях буде +7-11, у північних та східних областях - 11-13 градусів із позначкою плюс. Найтепліше буде в центральних, південних областях, а також в Криму (+13-15). А на півострові і зовсім +15-17. Вночі на більшості території країни очікується +2-5.

Не краща погодна картина буде в середу, 20 березня.

Читайте також

Українці, беріть зброю вже, бо як Росія прийде у ваш дім, буде пізно - командир батальйону "Ахіллес"

Командир батальйону Ахіллес розповів про ситуацію під Бахмутом та зробив важливе звернення до українців

"СВО" закінчилася: яку "повноцінну" війну задумав Путін проти України

У Кремлі сподіваються набрати ще 300 тисяч людей для нового наступу

Через нестачу фінансування у нас проблеми з пораненими – воєнний хірург

Як забезпечується медицина у ЗСУ, чого вистачає, а чого потребують наші воїни - в інтерв'ю воєнний хірурга