RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Нацполіції з'явився таємний департамент: чим він буде займатися

У Нацполіції з’явився Департамент захисту інтересів суспільства і держави, проте достеменно невідомо чим він займатиметься.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

У поліції повідомили, що інформація про новий департамент є службовою та засекреченою від суспільства.

Нагадаємо, що минулого року уряд розформував Департамент захисту економіки Нацполіції. Це було зроблено з гучними заявами про те, що поліція не повинна втручатися у діяльність бізнесу.

“Як нам, громадянам, дізнатися, що таке “інтереси суспільства та держави”? Це може бути все, що заманеться Авакову. Тому цілком ймовірно, що поліція вирішила продовжити займатися тиском на бізнес та економіку, але вже без Департаменту захисту економіки, на ліквідації якого так піарилися, а за допомогою нового підрозділу. За нашою інформацією, цей департамент успадкував функції економічного, але покриватиметься за ширмою “службової інформації”, - коментує ситуацію голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив про створення спеціальної громадської ради, яка буде розглядати резонансні справи - такі, як стосовно колишнього нардепа Тетяни Чорновол.