RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Україні зловили небезпечну банду, що здійснила напад на бізнесмена: фото і відео

Співробітники поліції і КОРД у Київській області провели операцію із затримання групи зловмисників, яких підозрюють у розбої, бандитизмі та незаконному поводженні зі зброєю.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Як повідомили в поліції, імовірно ця група в червні здійснила напад на підприємця в селищі Козин Обухівського району. Вони увірвалися до жертви в будинок, зв'язали господарів і погрожуючи їм розправою, забрали з дому велику суму грошей.

Правоохоронці зуміли встановити місце розташування банди, а також особистості її чотирьох учасників - більшість з них вже мали проблеми з законом. В ході спецоперації поліції їх затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Співробітники поліції на місці їх проживання вилучили зброю, боєприпаси, банківські картки, мобільні телефони, мототранспорт, авто та інші докази.

Фігурантам загрожує термін позбавлення волі до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна за трьома статтями КК України. Справу передано до суду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці в Києві затримали групу грабіжників-іноземців, які грабували будинки в Київській області.