RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандальний "слуга народу" привітав Лукашенка з перемогою і нарвався на жорстку відповідь

Депутат від партії "Слуга народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах президента в Білорусі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Депутат привітав Лукашенка з перемогою і подякував йому за "душевне ставлення до України".

"Олександр Григорович, вітаю Вас з перемогою на виборах Президента Республіки Білорусь. Вірю в поглиблення українсько-білоруської дружби! Дякую Вам за душевне ставлення до України!" - написав Євген.

Своїм постом він викликав хвилю коментарів і нерозуміння.

"Партія слуг підтримує диктатуру ??? Поганий знак, при тому, що екзит-пол підтвердив перемогу опозиційного кандидата. Так і до підтримки путіна недалеко", - написав користувач Олександр Рудаков в коментарі.

"Як Ви попали до ВР, це для мене дуже велика загадка. У Вас інтелекту, як у Якубовича ...", - написав Олексій Павловський.

Фото: Скрін з коментарів до публікації Євгена

Нагадаємо, що Євген Шевченко вже не перший раз потрапляє в скандал через свої висловлювання. У травні цього року він виступив за відновлення радянської системи медицини в Україні.

Як писав "Апостроф", депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко взяв участь в пропагандистському шоу "Велика гра" на російському "Першому каналі", чим викликав масу невдоволення серед колег і користувачів соціальних мереж.