RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У чому звинувачують Тихановську: СК Білорусі розкрив подробиці кримінальної справи

Лідера білоруської опозиції і екс-кандидата в президенти Світлану Тихановську Білорусь оголосила в міжнародний розшук "за заклики до дій, спрямованих на заподіяння шкоди національній безпеці Республіки Білорусь".

Про це повідомив Слідчий комітет Білорусі в своєму Telegram-каналі.

Відзначається, що Слідчий комітет продовжує розслідування кримінальної справи, порушеної Генеральною прокуратурою Білорусі по ч.3 ст.361 КК Республіки Білорусь.

СК Білорусі повідомляє, що в ході розслідування були отримані докази, що свідчать про вчинення окремими особами, що входять до складу координаційної ради, дій, спрямованих на дестабілізацію соціально-політичної, економічної та інформаційної обстановки в країні, заподіяння шкоди національній безпеці.

"У числі інших осіб, які притягуються до кримінальної відповідальності, Світлана Тихановська оголошена в міждержавний розшук за заклики до дій, спрямованих на заподіяння шкоди національній безпеці Республіки Білорусь, вчиненим з використанням засобів масової інформації або глобальної комп'ютерної мережі інтернет", - повідомили в СК Білорусі.

Як повідомляв "Апостроф", Світлана Тихановська повідомила, що з 25 жовтня оголосить ультиматум білоруській владі .