RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україну йде серйозне потепління та грози: прогноз погоди на початок тижня

Погода в Україні після дощових вихідних знову стане сонячною, а потепління не забариться. Цього тижня повітря на всій території країни буде прогріватися поступово. Водночас 25 травня знову будуть дощі та грози, однак тільки в деяких західних регіонах.

Про прогноз погоди повідомляють в Укргідрометцентрі.

23 травня, понеділок

На всій території України у понеділок буде мінлива хмарність, однак сонце часто визиратиме та поступово нагріватиме температуру повітря.

Вночі в більшості регіонах стовпчик термометра покаже +6 +9 градусів, а на півдні та в Закарпатській області +10 +13 градусів. Денна температура повітря теж буде відносно рівномірною на всій території: від +15 до +19 градусів тепла.

24 травня, вівторок

У вівторок теж очікується сонячна погода з мінливою хмарністю. Разом з цим, денна температура повітря прогріється на кілька градусів у всіх регіонах, у той час як нічна навпаки охолоне.

Уночі в Україні переважатме +4 +8 градусів тепла, лише на півдні тепліше - від +8 до +13 градусів. Водночас удень на заході країни денна температура очікується +19 +23 градуси. У центральних, північних, східних та південних областях у середньому +17 +19 градусів за Цельсієм.

25 травня, середа

Цього дня на заході України хоч і буде тепліше, аніж в інших регіонах, але й не обійдеться без дощу та грози. На решті територій спостерігатиметься суха та сонячна погода.

Уночі майже по всій України встановиться однаковий температурний режим - від +6 до +11 градусів тепла. На Закарпатті та в Одеській області стовпчик термометра може показати вночі +13 градусів.

Денна температура повітря у західних областях буде від +25 до +27 градусів. У центральних, північних, східних та південних областях переважно від +20 до +24 градусів тепла.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що після свята Миколи Теплого погода стане кращою. Літо починатиме брати владу у свої руки.