RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Астрологи назвали топ-4 унікальних знака Зодіаку: вони можуть мати магічні здібності

У деяких представниках роду людського приховані унікальні магічні здібності, які слід розбудити і направити в правильне русло, як у Гаррі Поттера.

Астрологи розповіли, як пише УНІАН, які знаки Зодіаку здатні творити чари.

Овен

Люди, народжені під знаком Овна, відчувають силу талісманів і можуть працювати з ними. Якщо вам необхідно підібрати собі талісман – зверніться до Овнів, вони ніколи не помиляються у виборі магічних символів для конкретної людини.

Рак

Рак – Ванга нашого часу. У нього дуже розвинена інтуїція і він може передбачити розвиток тієї чи іншої ситуації. Ракам можуть снитися пророчі сни, не рідкісні видіння з відповідями на питання, вони можуть "пам'ятати" спогади, яких насправді ніколи не було.

Читайте також: Майже ніколи не отримують штрафів: названо топ-3 найкращих водіїв за знаком Зодіаку

Лев

Леви здатні причаровувати себе до людей. І це їхня персональна магія. Вони з легкістю закохують навіть без приворотного зілля і можуть змусити будь-кого повірити в свою перевагу.

Стрілець

Стрільці неймовірні щасливчики. І хіба це не диво? Навіть якщо Стрілець потрапляє в ситуації, звідки виходу практично немає, обставини обов'язково складуться таким чином, що цей представник стихії вогню не просто вийде з неї цілим і неушкодженим, та ще й "зі щитом".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про найнеприступніших жінок за знаком Зодіаку, а також про найневірніші "чоловічі" знаки.