RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Труднощі у Львів та нове життя у Риб: гороскоп на 17 грудня

Когось сьогодні чекають зміни, відчутний фінансовий прибуток, а хтось переживе навіть невеликий струс.

Ресурс slovofraza опублікував прогноз астролога для представників кожного із знаків Зодіаку на суботу, 17 грудня.

Овен

Фінансові справи та кар'єра у житті більшості Овнів увійшли у сприятливий та безпечний період. Зараз навіть можна ризикувати, не зустрічаючи на своєму шляху серйозних проблем. Якщо у вас "завалялися" зайві гроші, варто прислухатися до порад друзів, які подадуть ідею, куди їх можна вкласти.

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Телець

У Тельців активізується ділове життя та суспільне життя. Представникам цього знака потрібно працювати поруч із практичними людьми, які звикли планувати все від "А" до "Я" – таким чином ви вчитиметеся досягати успіху.

Близнюки

У житті Близнюків можливі зміни і навіть зміна місця проживання. На роботі не виключено кадрових перестановок, у зв'язку з чим вам можуть запропонувати підвищення по службі. Нюанс у тому, що цю посаду зараз займає ваш добрий товариш і погоджуючись на пропозицію, ви ризикуєте назавжди втратити друга.

Рак

Раків чекає несподіваний "струс" як результат минулих боргів, невиконаних зобов'язань або допущеної раніше недбалості. Раптові прориви та виправданий ризик на роботі можуть принести свої плоди.

Лев

Леви-бізнесмени можуть мати труднощі для виконання домовленостей та спільних проектів. Представникам цього знака необхідно поєднати зусилля з іншими людьми, щоб діяти ефективніше.

Діва

У Дів матеріальне становище не те щоб погане, а й блискучим його назвати не можна. Ви маєте бути дуже уважними з фінансами, тому не варто розкидатися грішми дарма, нові надходження, звичайно, будуть, але ще не скоро.

Терези

Терези сьогодні блищатимуть і друзі-колеги будуть захоплюватися вашою ініціативністю та винахідливістю.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні доведеться виявити свою винахідливість та взяти ініціативу на себе. Якщо все минеться добре, то в недалекому майбутньому вам світить відчутний дохід.

Стрілець

Субота у Стрільців буде днем релаксації та самопізнання для стабілізації стану духу. За реальної підтримки близьких можна буде багато чого досягти.

Козеріг

Козерогам належить зробити переоцінку цінностей та пошукати новий шлях.

Водолій

У Водоліїв з'явиться чудовий шанс використати свою чарівність та красномовство. Проблеми, що виникли, вдасться залагодити.

Риби

Риби захочуть розпочати нове життя та зайнятися фізичною активністю. Однак найефективнішими на цей час будуть не силові навантаження, а вправи на розтяжку та гнучкість. Крім того, корисно буде ввести до раціону багаті на кальцій продукти.

Нагадаємо, астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, представники яких розбагатіють у січні 2023 року.