RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У Шойгу нові проблеми: силовики зайнялися ще одним заступником "міністра війни"

Перший заступник міністра оборони Росії Сергія Шойгу Руслан Цаликов може втратити посаду через "вихід на пенсію". Він ходить на допити ФСБ, як і старший син і кілька помічників Цалікова після арешту заступника голови Міноборони РФ Тимура Іванова.

Про це повідомив ексдепутат російського парламенту Ілля Пономарьов на своїй сторінці у Facebook 27 квітня.

Читайте також: Шойгу можуть звинуватити в держзраді: у Росії набирає обертів історія із затриманим заступником міністра

"Зачищати будуть увесь клан (хоча піде під ніж Шойгу чи ні - питання поки що відкрите). Перший заступник міністра оборони Росії Руслан Цаліков може залишити свій пост у зв'язку з виходом на пенсію. Він уже ходить на допити ФСБ. Крім самого Цалікова слідство викликає на допит його старшого сина і низку помічників. Імовірність зміни статусу заступника міністра зі свідка на підозрюваного дедалі вища", - написав Пономарьов.

Фото: facebook.com/iponomarev

Він посилається на джерела російської служби новин Brief, слова яких не може поки що підтвердити, що в секретаріаті Міноборони РФ готові два накази: на звільнення Цалікова та його відпустку з проходженням лікування з подальшим звільненням.

Також російські джерела стверджують, що голова Верховного суду 27 квітня повідомила голову Московського міського суду, що про всі нові деталі щодо Тимура Іванова слід негайно повідомляти першого заступника директора ФСБ Сергія Корольова.

Нагадаємо, 23 квітня у Росії затримали заступника голови Міністерства оборони Тимура Іванова. Його підозрюють в отриманні хабара. Саме він відповідав за питання "відновлення" окупованого Маріуполя.

  • Вас може зацікавити:

У Росії затримали заступника Шойгу: що відомо про чиновника-мільйонера

Шойгу, Герасимов, ви наступні: дипломат оцінив рішення МКС щодо російських генералів

Кадирова злили? У Росії розпочали кампанію проти "смертельно хворого" глави Чечні