RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Поле в обмін на м'ясо: техдиректор "Динамо" потішив несподіваним спогадом

Технічний директор київського "Динамо" Анатолій Колоша у світлі останніх подій згадав одну цікаву веселу історію, пов'язану зі станом газону одного із стадіонів.

За словами функціонера, самим складним полем на його пам'яті було поле в Миронівці, де ще в 90-ті роки в матчі на Кубок України повинно було зіграти "Динамо-2".

"То був не газон – асфальт і бетон, на які боялися виходити і футболісти, і судді. Зіграли ми, нікуди подітися, а після матчу президент місцевого клубу Володимир Коломієць запитав мене: чи можна привести поле в норму і скільки це буде коштувати?

"Це буде коштувати п'ять кілограмів м'яса", – відповів я жартома, бо був у курсі: команда належить солідному колгоспу. Але Коломієць виявився діловою людиною і прийняв мої слова серйозно.

Коли закінчили роботу – прямо на стадіон "Динамо" привезли від нього величезну кількість продуктів. У ті непрості часи натуральний гонорар припав як не можна до речі, але був настільки значним, що частину довелося роздати друзям і сусідам", – сказав Колоша в інтерв'ю "СЭ в Украине".

Нагадаємо, що саме Колоша і його команда надавали допомогу співробітникам стадіону ФК "Миколаїв", на якому сьогодні команда зіграє з київським "Динамо". Зустріч відбудеться в рамках 1/2 фіналу Кубка України.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де можна подивитися матчі півфіналу Кубка України.