Лайм

Хек з овочами у духовці – улюблений рецепт багатьох господинь: як його готувати

Урізноманітніть своє меню

Багато господинь стикаються з тим, що члени їхньої родини, а особливо діти, не люблять страви з риби. Однак існує безліч способів приготувати цей інгредієнт так, щоб було смачно. І якщо ви вже робили ніжні рибні котлети з хека, цього разу побалуйте близьких цією рибою, запеченою з овочами в духовці. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Як зробити швидкі "рибні" котлети із крабових паличок: простий рецепт.

Фото: instagram.com/kulbaba_zefir

Інгредієнти: риба хек, цибуля, морква, сіль, копчена паприка, перець, борошно.

Приготування:

Цибулю та моркву очищаємо, промиваємо у проточній воді. Цибулю нарізаємо кубиком, а моркву тремо на великій тертці.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, обсмажуємо спочатку цибулю, а потім і моркву.

Тушкуємо все разом, періодично перемішуючи. Додаємо копчену паприку та сіль, перемішуємо та знімаємо з вогню.

Читайте також: Як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби та броколі.

Хек очищаємо від кісточок, нарізаємо шматочками, злегка відбиваємо молотком і солимо.

Потім у глибоку миску висипаємо борошно воно необхідне для того, щоб запанірувати рибу.

Розігріваємо сковороду з олією. Кожен шматок риби обвалюємо з усіх боків у борошні. Обсмажуємо хека з обох боків до отримання скоринки.

Потім беремо форму для випічки і викладаємо на неї, чергуючи, шарами обсмажені овочі та рибу.

Розігріваємо духовку до 180°С і відправляємо туди рибу приблизно на 20 хвилин.

Цікаві новини для вас:

  1. Під час посту можна готувати смачні пиріжки: як приготувати тісто без яєць і молока.
  2. Салат з мівіною може бути дуже смачним: блогерка поділилася оригінальним рецептом.
  3. Як приготувати капустяники з картоплею: рецепт смачної страви, яка доповнить меню на Великий піст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень