RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Екс-раднику Януковича озвучили серйозний термін в США

Звинувачення рекомендувало суду засудити колишнього політтехнолога "Партії регіонів" і главу передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта до позбавлення волі на термін між 19,6 і 24,4 роками.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Прокурори, які працюють в слідчій групі спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує втручання Росії в американські вибори, попросили посилити покарання для політтехнолога.

Вони рекомендували Окружному суду США в Східному окрузі штату Вірджинія, що 69-річний Манафорт заслуговує позбавлення волі на термін між 19,6 і 24,4 роками і штраф в розмірі від 50 тис до 24 млн доларів.

Звинувачення вважає, що злочини Манафорта не слід вважати "простими", що він використовував складні кримінальні схеми і скоїв ці злочини не тому, що опинився у важкому фінансовому становищі.

Раніше федеральний суддя в Федеральному окрузі Колумбія погодилася з обвинуваченням, що Манафорт навмисно брехав, як мінімум, в трьох випадках.

Крім того, суд присяжних визнав Манафорта винним в серії податкових і фінансових злочинів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Манафорт продовжував займатися політичними питаннями в Україні в 2018 році.