RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про обшуки в елітному спортклубі Порошенко

У Києві, в клубі "5 елемент", який є власністю п'ятого президента України Петра Порошенка, з ранку, 19 липня, проходять обшуки.

Про це повідомляє Telegram-канал видання "Українська правда" "УП. Off the record".

Зазначається, що слідчі заходи в клубі ведуть співробітники Національного антикорупційного бюро. На даний момент персонал блокує доступ для детективів, аргументуючи це тим, що в приміщенні знаходиться приймальня народного депутата.

"Детективи НАБУ приїхали з обшуками в елітний спортклуб "5 елемент", який належить Петру Порошенку. Однак їх не пускають у приміщення, пояснюючи, що там приймальня народного депутата", - пише джерело.

У той же час інше поінформоване джерело зазначило, що молоді люди спортивної статури перешкоджають діяльності НАБУ. Вони стверджують що в будівлі знаходиться приймальня депутата Верховної Ради Олексія Порошенка (сина п'ятого президента).

Також НАБУ намагається проникнути в ще одне приміщення за тією ж адресою, однак і там їм відмовили в доступі, заявивши, що там знаходиться почесне консульство Сейшельських островів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Національне антикорупційне бюро викликало на допит генерального прокурора Юрія Луценка, нібито у зв'язку з тим, що він неправомірно передав матеріали у справі Бубенчика іншій групі слідчих.