RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Троє неадекватів влаштували стрілянину в київському пабі: опубліковано фото

У ніч на суботу, 17 серпня, в Києві біля станції метро "Либідська" в заклад "Портер паб" зайшли троє п'яних чоловіків, один з яких дістав пістолет і вистрілив.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначається, близько опівночі на вулицю Велика Васильківська за викликом прибуло два екіпажі патрульної поліції. У одного з бешкетників поліцейські виявили зброю. Попередньо, пістолет виявився стартовим. Ніхто з відвідувачів пабу фізично не постраждав, люди відбулися переляком. А ось двоє з п'яної трійці все ж отримали невеликі пошкодження.

Коли п'яну компанію вивели на вулицю, то виявилося, що чоловіки буквально валяться з ніг. Вони кілька разів впали на асфальт з висоти власного зросту, при цьому у одного з бешкетників з рота йшла піна. Патрульні викликали медиків, які обробили розсічення одного з постраждалих і привели до тями другого за допомогою нашатирю.

При цьому стрілок ніяк не міг заспокоїться: він весь час шукав свій пістолет, а після, стоячи в оточенні поліції, дістав і направив на них газовий балончик. Правоохоронці вчасно помітили це і тимчасово вилучили ще один спецзасіб у чоловіка. Його дії патрульні оцінили як дрібне хуліганство і склали матеріали по 173-й статті КУпАП.

Нагадаємо як раніше повідомляв "Апостроф", 11 серпня у Святошинському районі столиці перехожі помітили на балконі багатоповерхового житлового будинку чоловіків, які стріляли .