RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під резиденцією Зеленського влаштували вогняну акцію протесту: видовищні фото і відео

У четвер, 10 вересня, близько 200 активістів, які протестують проти спільної інспекції в районі Шумів за участю представників незаконної "ДНР", провели акцію під резиденцією президента Володимира Зеленського в Конча-Заспі.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Учасники протесту прибули під резиденцію Зеленського на автомобілях і мотоциклах. Вони в гучномовець виклали свою позицію щодо ситуації в країні і оголосили ряд вимог до української влади.

Вони заявили, що розцінюють ідею про проведення спільного інспектування за участю представника ОБСЄ і ОРДЛО як державну зраду. На їхню думку, таким чином українська влада може дати можливість легалізувати бойовиків так званої "ДНР", а це вигідно РФ.

Також вони написали на паркані фарбою слово "Імпічмент" та інші послання главі держави. До них підійшли поліцейські і попередили, що написи на паркані є правопорушенням. Між активістами та правоохоронцями сталася словесна перепалка.

Активісти запалили фаєри. Відповідні фото опублікував ресурс "Еспресо".

Ще одну акцію протесту ввечері активісти провели під Офісом Президента. За словами ветерана АТО і громадського діяча Олександра Погребинського, ці два заходи пов'язані між собою і мають на меті донести свою позицію і попередити владу про наслідки можливих дій.

Про те, на що обернеться згода на інспекцію біля селища Шуми читайте в матеріалі "Апострофа": На коліна перед бойовиками: яку помилку допустив Зеленський.