RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Зеленський розповів, що йому пообіцяв Трамп у разі перемоги на виборах

Український президент Володимир Зеленський заявив, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп на зустрічі 27 вересня дав "пряму інформацію", що підтримуватиме Україну у разі перемоги на виборах.

Про це він повідомив в інтерв'ю американському телеканалу Fox News після зустрічі, пише BBC.

Глава держави наголосив у коментарі консервативному телеканалу, що Трамп пообіцяв бути на боці України.

"Я не знаю, що буде після виборів і хто буде президентом... Але я отримав від Дональда Трампа дуже пряму інформацію, що він буде на нашому боці, що він підтримуватиме Україну", - сказав президент.

Водночас, 45 президент США після зустрічі з Зеленським заявив, що у разі перемоги на виборах досягне "справедливої угоди для всіх". Прямо не дав відповіді на запитання про те, чи бажає перемоги України.

Відомо, що Fox News дивиться сам кандидат від "республіканців" та багато його прихильників.

Перед цим український президент повідомляв, що спеціально представив План перемоги обом кандидатам у президенти США, адже лише у листопаді стане відомий переможець.

Як свідчать опитування громадської думки, розрив між Трампом і "демократкою" Камалою Гарріс залишається в межах статистичної похибки, тому складно передбачити переможця виборів 5 листопада 2024 року.

Нагадаємо, президент України на зустрічі із 45-м президентом США Дональдом Трампом у Нью-Йорку представив йому План перемоги 27 вересня.

Також 26 вересня глава держави зустрівся у Вашингтоні з президентом США Джозефом Байденом та віцепрезиденткою Камалою Гарріс, Сенатом. Він також представив їм План перемоги.