RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Причетному до вбивства журналіста Веремія "тітушці" Крисіну влаштували "коридор ганьби": відео

У понеділок, 5 березня, "тітушці" Юрію Крисіну, обвинуваченому в тортурах і причетності до вбивства журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія, на виході з Дарницького райсуду Києва влаштували "коридор ганьби".

Про це повідомляє "Українська правда".

Так, на самому виході з суду Крисіна зустріла прокльонами мати Веремія. Потім він у супроводі поліцейського в штатському близько кварталу пройшов без перешкод. Активісти просто йшли поруч і вигукували в сторону Крисіна лайку.

"Після цього, на перехресті, до Крисіна підбігла юрба націоналістів, які по черзі почали плювати в нього, трохи пізніше "посипалися" стусани. Крисін мляво намагався просити їх не робити цього. З натовпу також лунали заклики припинити розправу", - сказано в повідомленні .

Уточнюється, що в цей момент біля Крисіна з'явився поліцейський у формі, проте він ніяк не захищав чоловіка. Це робив невисокий полісмен в штатському, який вів Крисіна з самого початку. Згодом Крисіна посадили в автобус, і він поїхав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше активісти облили Юрія Крисіна, який є причетним до справи вбивства журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія, зеленкою.