RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку загрожують злидні в рік Бика, але катастрофи можна уникнути

У рік Білого Металевого Бика в 2021 році трьом знакам Зодіаку загрожують великі фінансові проблеми. Однак, ситуація не безвихідна.

Прогноз астрологів опублікував ресурс Rsute.

В 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс

Скорпіон

2021 рік може виявитися складним. Астрологи рекомендують Скорпіонам зосередитися на реалізації своїх амбіцій і не розпорошуватися на незначні речі. І якщо докласти зусиль, можна уникнути чорної смуги в житті і обернути все на свою користь.

Злидні можуть загрожувати Скорпіонам тільки в тому випадку, якщо вони опустять руки і не прислухатимуться до своїх власних бажань. Якість їх життя і рівень заробітку безпосередньо залежить від прикладених зусиль.

Водолій

Для Водоліїв зірки показують великі фінансові проблеми. Цьому знаку Зодіаку доведеться в 2021 році поміняти свій спосіб мислення і життя, щоб уникнути безгрошів'я. Водолії схильні ігнорувати життєві ситуації, які підштовхують до змін. У зв'язку з цим 2021 рік може застати їх зненацька і не залишити вибору.

Лев

Левам стануть видні власні прогалини в знаннях, в тому числі в питаннях фінансової грамотності. Представникам цього знака доведеться кілька разів протягом року зіткнутися з нуждою. При цьому у них буде шанс проявити свій сильний характер і впоратися з труднощами. Однак, через це можуть постраждати і особисті відносини.

Раніше "Апостроф" писав про три знаки Зодіаку, у яких в лютому в житті почнеться біла смуга і астрологи прогнозують їм фінансовий успіх.