RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Сімейний човен йде на дно: названо три головних руйнівника шлюбів за знаком Зодіаку

Раніше астрологи розповіли, які представниці гороскопу можуть перетворити життя чоловіка на кошмар, а тепер вони назвали три знаки Зодіаку з важким характером, через який їхні стосунки часто руйнуються.

Про це пише Сlutch.

Овен

Ці люди - індивідуалісти, яким чужі компроміси. Вони також до крайності вперті й егоїстичні. Овни не особливо прислухаються до думки партнера і схильні спалахувати через дрібниці. Саме це часто стає причиною розриву. Щасливі стосунки з представниками знака можуть створити тільки спокійні і стримані жінки. Вони перенаправляють енергію свого вибухового коханого в мирне русло і тоді ті досягають вражаючих результатів.

Близнюки

Представники знака скандальні і уїдливі. Вони буквально своїми руками руйнують свій шлюб, постійно обсипаючи партнера колючими зауваженнями і різкими висловлюваннями. Крім того вони отруюють життя постійним невдоволенням. На довершення Близнюки не бачать нічого поганого не тільки у флірті з кожним відповідним об'єктом, а й в зрадах. Мало хто може ужитися з людиною з таким набором якостей.

Діва

Діва - педант і ідеаліст, вона приділяє занадто багато уваги деталям і доводить партнера до істерики своїми нескінченними причіпками. За цим постійним пошуком недосконалостей світу представники знака втрачають головне у стосунках - любов і прийняття один одного такими, які є. До того ж Діва дуже скупа в прояві почуттів. Важко жити з людиною, яка не тільки постійно критикує тебе, але і не дає тепла.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чоловіків за гороскопом, які максимально дратують.