RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Секрети" нумерології: як за датою народження визначити персональну кількість багатства

За допомогою найпростіших математичних маніпуляцій можна визначити персональний секрет багатства. Це дозволить опрацювати свої помилки, щоб нарешті досягти такого бажаного фінансового успіху.

Експерти розповіли, як за датою народження дізнатися про свій персональний шлях до багатства.

Читайте також: Топ-6 знаків Зодіаку, у яких найбільше шансів розбагатіти у 2023 році

Персональне число можна визначити, склавши всі цифри народження. Наприклад, людина, народжена першого січня 1992 року має приплюсувати цифри: 0+1+0+1+1+9+9+2=23. Отримане двоцифрове число теж скласти: 2+3=5. У цьому випадку слід дивитися характеристику цифри п'ять.

Одиниця

Ця цифра виходить у справжніх лідерів із завищеними амбіціями. Успіху та багатства ці люди можуть досягти, якщо будуть вести активний спосіб життя. Потрібно мати почуття гумору, боротися з лінощами, хвастощами і егоїзмом. Вашим талісманом є фігурки драконів, хижих птахів, сонця.

Двійка

Це цифра командних гравців із якостями, які вам допомагають. Це добродушність, товариськість, повага до оточення. Потрібно розвинути у собі дипломатичні якості. Великий успіх світить вам у сімейному бізнесі. Вашим талісманом є нерозмінні гроші та монети.

Трійка

Це справжні щасливчики, які є справжніми "магнітами" для процвітання та багатства. Експерти радять користуватися своєю інтуїцією, сміливо виявляти навички лідера. Остерігайтеся води, яка негативно позначається на енергії багатства. Вашим талісманом є фігурка дракона чи орла.

Четвірка

Ви дуже уважні до всіх деталей, у вас добре розвинений інтелект, але вам варто навчитися розпоряджатися грошима та бути відповідальнішим. Відмовтеся від усього, пов'язаного з азартом, та критики на адресу оточуючих. Вашим талісманом є фігурка черепахи, кіски, заплетені з натуральних ниток.

П'ятірка

Ці люди відрізняються своєю любов'ю до різноманітності, нетерплячістю та активністю. Щоб знайти свій шлях до багатства, варто знайти роботу із суворим графіком. Експерти радять постійно боротися з егоїзмом, байдужістю та безвідповідальність. Вашим талісманом є нерозмінні монетки, а також символ вашого знаку Зодіаку.

Шістка

Це цифра відкритих людей, які відрізняються дружелюбністю та відкритістю. Щоб багатство йшло до вас у руки, потрібно створити навколо себе позитив, настрій та комфорт. Вашими талісманами є фігурки птахів, амулети процвітання та багатства на фен-шуй.

Сімка

Слова, які ідеально характеризують цих людей — оптимізм, спостережливість, схильність до самотності. Ваш коник - це робота, пов'язана зі збором інформації. Потрібно боротися зі скритністю, меланхолією, нетерпінням, а також згубними звичками. Вашими талісманами є червона нитка, амулети від псування та пристріту.

Вісімка

Потрібно навчитися бути добрим лідером, ви маєте до цього всі задатки. Потік фінансової енергетики залежить від того, як ви працюєте. Щоб досягти успіху в бізнесі, потрібно довго і старанно працювати. Відповідально поставтеся до здоров'я, боріться з нетерпимістю та завищеними амбіціями. Не пускайтеся в марнотратство, але й не будьте жадібним. Вашим талісманом є руни.

Дев'ятка

Ви можете похвалитися відмінним інтелектом та безліччю талантів. Навчіться бути терпимішими до інших людей і почніть розвиватися в галузі некомерційних організацій. Матеріальне та моральне задоволення вам принесе робота, спрямована на щастя людей. Боріться зі злістю, нерішучістю, нестачею сили духу, різкими перепадами настрою. Вашим талісманом може бути саморобна лялька.

Крім того, раніше "Апостроф" розповідав про те, які знаки Зодіаку чекають на радикальні зміни в лютому 2023 року.