RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії на Масляну в центрі міста показували порно: відео та деталі історії

У суботу, 29 лютого, в російському селі Михайлівка в розпал народних гулянь, присвячених святу Масляної, на великому екрані почали показувати гей-порно.

Відповідне відео опублікував один з очевидців інциденту.

Порно показували прямо на будівлі адміністрації Михайлівського муніципального району.

В цей же момент на місцевій площі біля місцевої управи традиційно спалювали опудало зими.

"Адміністрація смалить!" - коментують автори відео. На кадрах видно, як скандальний контент привертає увагу гуляючих на площі сімей з дітьми. Місцеві жителі були шоковані побаченим.

За повідомленням місцевої влади, винуватцями того, що сталося стали якісь невідомі особи, встановленням особистостей яких вже займається поліція.

"29 лютого під час масових гулянь в Михайлівському муніципальному районі на загальний огляд на екрані будівлі адміністрації було виведено ролик, який містить елементи порнографії. За попередньою інформацією, невідомі особи шляхом незаконних дій отримали несанкціонований доступ і відтворили вказаний ролик. Співробітниками правоохоронних органів проводиться перевірка за даним фактом", - випливає з офіційного коментаря з приводу події.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Росії влаштували цькування дівчат, які знімалися в порно-кліпі Тилля Ліндеманна Till The End.