RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Американець викликав поліцію через скульптуру Ісуса, фото

У передмісті Клівленда (штат Огайо), Бей-Віллідж, перехожий зателефонував в поліцію, прийнявши за бездомного статую, встановлену в парку біля церкви святого Варнави.

Про це повідомив у своєму акаунті в Twitter настоятель церкви Алекс Мартін.

Скульптурна композиція, яка називається "Бездомний Ісус" і являє собою людину, що зіщулилася в тонкому одязі на лавці в сільському парку, звернула на себе увагу уважного перехожого. Він запідозрив, що хтось із бездомних порушує правопорядок, ночуючи таким чином в парку, і викликав на місце події поліцію.

"Буквально через 20 хвилин у мене відбулася розмова з дуже приємним поліцейським, якому хтось подзвонив, повідомивши про безпритульного, сплячому на лавці в парку. Через 20 хвилин", - повідомив священик.

Настоятель церкви зауважив, що той, що дзвонив був рухомий справжнім занепокоєнням, а поліцейський виявився на висоті.

"Він поводився виключно професійно, намагаючись з'ясувати побільше про статую та її призначення", - додав Мартін.

Скульптурна композиція супроводжена табличкою: "Ми раді тимчасово прихистити статую" Бездомний Ісус ", яка нагадує нам про те, що всі люди створені за образом і подобою Бога".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Лондона відкрили пам'ятник відомому на весь світ чарівникові Гаррі Поттеру - головному герою серії романів британської письменниці Джоан Роулінг.