RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Цього дня загостряться емоції та посиляться почуття: як молодик 29 червня позначиться на всіх знаках Зодіаку

Астрологи склали прогноз на 29 червня для всіх знаків Зодіаку. У цей день молодий місяць проходитиме в сузір'ї Рака, тому можуть загостритися емоції та посилитися почуття.

Про це повідомляють Fakty.life.

Овен

Доволі несприятливий день, потрібно утриматися від прийняття важливих рішень, варто берегти себе. Овнам зірки не радять вирушати у тривалі поїздки, також потрібно бути обережними, особливо за кермом. Існує загроза крадіжки та втрати коштів. Можливе загострення хронічних хвороб.

Телець

Цьому знаку треба уникати травм, особливо шийного відділу та спини, не перевантажуйте себе. Цього дня варто піднімати питання, пов'язані з боржниками, вам пообіцяють віддати певну суму коштів. Вдалий день для планування поїздок, згодом принесуть позитивні емоції та радість.

Близнюки

Сьогодні вкрай негативний день для будь-якого планування на майбутнє. Молодик може принести сварки в дім, щоб під кінець дня не впасти в депресію - уникайте конфліктів, зокрема на роботі.

Рак

День спокійний та плідний. Обіцяє можливі несподівані зустрічі, приємні знайомства, які можуть перерости у серйозні стосунки. Зірки радять не проґавити свій шанс.

Лев

У цей день потрібно уникати сварок з партнером, адже причиною сварок можете бути ви самі. Варто тримати себе в руках і не перекладати невдачі на близьких.

Діва

День підходить для відпочинку, можна подумати про відпустку чи відпочинок. Краще їх запланувати під кінець робочого тижня. Вкінці тижня варто приділити увагу близьким чи дітям.

Терези

Вдалий день для роботи, зустрічей, переговорів, фінансової складової. Хто шукає роботу - може підвернутися хороший варіант. Варто прислухатися в цьому питанні до інтуїції, тоді зробите правильний вибір.

Скорпіон

День розпочнеться з труднощів на роботі. Ви з усім впораєтеся, однак треба менше нервувати та не зриватися на своєму колективі. Наприкінці дня можливі приємні новини або невеликі подарунки.

Стрілець

У цей день краще не вирішувати завдання, пов'язані з квартирним питанням. Треба бути акуратними з опорно-руховим апаратом та спиною. Увечері варто планувати свій наступний день, який стане набагато пліднішим та успішнішим.

Козеріг

Робочий день може початися з клопоту в плані фінансів. Треба тримати себе у руках і не ображати колег. Ви здатні будете вирішити дрібні клопоти з найкращим результатом. Жінкам-Козерогам зірки радять стежити за здоров'ям, особливо в частині гінекології.

Водолій

У цей день буде багато роботи, можуть бути зустрічі та переговори, обговорення майбутніх робочих моментів. Завантажений виявиться день, але згодом принесе упевненість у подальшому робочому процесі.

Риби

Цьому знаку потрібно дотримуватися законів, щоб не було проблем із правоохоронними органами. Водіям варто бути обережними, не порушувати правила дорожнього руху. Бо можете завдати шкоди і собі, і людям. Увечері приділіть час дітям.

Раніше ми писали, що астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, які не переймаються, як виглядають.